Loading Map

Charmigt kontor, vindsvåning 100m2

Charmigt kontor – 108 kvm,  Skaraborgsvägen Utmed Skaraborgsvägen 35 i…

Pris på begäranLÄS MER

Kontor med fantastiskt ljusinsläpp – 143m2

Vackert kontor med perfekt skyltläge. Belysning i golv mm ger…

Pris på begäranLÄS MER

Kontor/affärslokal med bästa läget – 275m2

Stor, ljus lokal i markplan om  275m2 som anpassas helt…

Pris på begäranLÄS MER
Pris på begäranLÄS MER

Ledig kontor för det mindre företaget – 65m2

Perfekt kontor för det lilla företaget. Tre kontorsrum, toalett, kök…

Pris på begäranLÄS MER

Kontor 200m2

200m2 fördelat på 6 kontor, kök, toalett och en större…

Pris på begäranLÄS MER

360m2 ledigt kontor i markplan

Skaraborgsvägen 35, med Viskan som närmsta granne. Kontorslokaler i markplan…

Pris på begäranLÄS MER
Pris på begäranLÄS MER

LEDIGA LOKALER I BORÅS

Drömmer du om att starta en egen butik och letar efter ledig lokal i Borås? Expanderar ditt företag och ni behöver hyra lokaler i Borås som är större och bättre anpassade för er verksamhet? Kanske är du på jakt efter en ny lägenhet inne i stan? Då har du hamnat helt rätt!
Vi på Projekt Partner har många olika slags lokaler till uthyrning i Borås. Vi erbjuder såväl attraktiva lägenheter som ljusa, fräscha butikslokaler och kontorslokaler i centrala Borås. Våra fastigheter är alltid väl omhändertagna och kontinuerligt underhållna. Hör av dig till oss och berätta om dina behov och önskemål så hjälper vi dig att hitta den perfekta lokalen för dig!

Våra kunder är det viktigaste för oss och vi värdesätter en rak och öppen dialog. Det gör att vi lättare kan hitta det bästa sättet att hjälpa dig i vardagen. Om du berättar vad vi kan göra bättre, eller om du har tankar om förändringar som skulle underlätta för dig – så gör vi vad vi kan för det ska bli så.

Ta dig en titt på vår sida som listar lediga lokaler i Borås och se om du hittar något redan nu som faller dig på läppen. Annars rekommenderar vi dig att slå oss en signal eller mejla oss och berätta vad du är ute efter så ska vi göra vårt yttersta för att tillmötesgå dina önskemål och idéer. Kanske har vi precis fått in din drömlägenhet eller drömlokal!

Vi på Projekt Partner kan Borås utan och innan och vi arbetar ständigt med att utveckla våra lokaler så att vi kan möta framtida behov från våra kunder och förädla lokalerna så att de kan passa till nya användningsområden. Vi gör allt för att våra kunder ska vara nöjda.

Hyr lokal i Borås – kontakta oss på Projekt Partner