Loading Map

Västerlånggatan 20, kontor mitt i stan på 275 kvm, Bästa Läget

Kontorslokal med toppläge mitt i Borås City på 275 kvm.…

Meddelas senareLÄS MER

Butik/restaurang lokal 220 kvm Torggatan

220 kvm i centrala Borås med Rätt Läge! Nu finns…

Meddelas senareLÄS MER

Charmig lokal , 110kvm

110 kvm charm på Skaraborgsvägen! Utmed Skaraborgsvägen 35 i Borås…

Meddelas senareLÄS MER

Stora möjligheter 900 kvm

Stora möjligheter på 900kvm Nu finns det chans att få…

Meddelas senareLÄS MER

152 kvm vid Centralbron Borås

Rätt läge vid centralbron i Borås! Med 2 min promenad…

Meddelas senareLÄS MER

Kontorshotell i Rätt Läge

Nytt Kontorshotell med Rätt Läge!

Meddelas senareLÄS MER

LEDIGA LOKALER I BORÅS

Drömmer du om att starta en egen butik och letar efter ledig lokal i Borås? Eller expanderar ditt företag och ni behöver hyra lokaler som är större och bättre anpassade för er verksamhet? Kanske är du på jakt efter en ny lägenhet inne i stan? Då har du hamnat helt rätt!
Vi på Projekt Partner har nämligen många olika slags lokaler till uthyrning i Borås. Vi erbjuder såväl attraktiva lägenheter som ljusa och fräscha butikslokaler och kontorslokaler. Våra fastigheter är alltid väl omhändertagna och kontinuerligt underhållna. De är dessutom centralt belägna. Hör av dig till oss och berätta om dina behov och önskemål så hjälper vi dig att hitta den perfekta lokalen för dig!

Våra kunder är oerhört viktiga för oss och vi värdesätter en rak och öppen dialog. Det gör att vi lättare kan hitta det bästa sättet att hjälpa dig i vardagen. Om du berättar vad vi kan göra bättre, eller om du har tankar om förändringar som skulle underlätta för dig – så gör vi också vi vad vi kan för det ska bli så.

Ta dig en titt på vår sida som listar lediga lokaler i Borås och se om du hittar något redan nu som faller dig på läppen. Annars rekommenderar vi dig att slå oss en signal eller mejla oss och berätta vad du är ute efter så ska vi göra vårt yttersta för att tillmötesgå dina önskemål och idéer. Kanske har vi precis fått in din drömlägenhet eller drömlokal!

Vi på Projekt Partner kan Borås utan och innan och vi arbetar ständigt med att utveckla våra lokaler så att vi kan möta framtida behov från våra kunder och förädla lokalerna så att de kan passa till nya användningsområden. Vi gör allt för att våra kunder ska vara nöjda.

Hyr lokal i Borås – kontakta oss på Projekt Partner